Hola de nou! Ja feia algunes setmanes que no publicava una nova recepta, però ja s'ha acabat l'espera. Per avui us porto un plat molt fàcil de preparar, econòmic i que queda molt bé de cara als convidats, tant gust com de presentació. És pollastre al forn amb poma, ceba i pastanaga, i gratinat amb compota de poma.
INGREDIENTS:
- 4 pits de pollastre
- 2 pomes golden o fuji
- 1 ceba gran
- 2 pastanagues mitjanes i primes
- compota de poma sense sucre
PROCEDIMENT:
1. Tallem les pomes a quarts, i els quarts en 3 mitjes llunes. També tallem la ceba a juliana fina i la pastanaga, una vegada ja l'hem pelat, a rodanxes primes.
2. En una safata de forn, posem la poma formant una capa. A sobre hi posem la ceba i la pastanaga. I a sobre hi posem els pits de pollastre. Salpebrem i cap al forn.
3. Fornejar durant una mitja hora a 200º. O fins a que el pollastre ja estigui fet.
4. Finalment, quan el pollastre ja estigui fet, li posem una mica de compota de poma per sobre i ho tornem a posar al forn, amb el programa de gratinar.
I ja ho tenim tot! A l'hora de servir intentar no desmuntar la pila, per a que es vegi més vistós. I, per acabar de fer un plat perfecte, posar una cullerada de compota de poma i una de melmelada de fruits vermells per a acompanyar. Boníssim :)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada