Hola a tots una altra vegada! Avui us presento un plat sa, colorit i molt gustós. A més a més, el pots preparar de diferents maneres, segons com a tu t'agradi o prefereixis.
Avui farem un barrejat de verdures que el podeu servir per sopar, o també per dinar afegint-li algun complement que el faci una mica més consistent. Jo us recomano que si penseu preparar el barrejat de verdures per dinar li afegiu un ou, o tonyina amb una mica de maionesa, o trossos de pollastre ben torrats... o fins i tot una mica de formatge!
Vinga va, anem a per la recepta!
INGREDIENTS:
- 200 grams de pèsols
- 2 pastanagues
- 1 llauna de blat de moro
PROCEDIMENT:
És ben fàcil, ja veure-ho que amb un sol pas ho teniu fet.
Es tracta de posar tots els ingredients a bullir i esperar a que s'hagin cuit. Els escorreu i ja us els podeu menjar! Jo els passo per la paella i els hi tiro una mica de pebre negre, però això ja com més us agradi.
Ah! I no dubteu en afegir-hi ingredients; hi ha milers de coses que se li poden afegir i segur que queden espectaculars!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada