Doncs bé, avui us publico una recepta ràpida, amb ingredients que sempre tenim per casa, que no requereix una gran preparació... però sobre tot sobre tot, que enamorarà a qualsevol que es torni boig amb el formatge.
Les dues companyes amb les que visc només necessiten una cosa per ser felices: FORMATGE! Així que per fer-les felices els hi he preparat aquest magnífic sopar. Espero que vosaltres el gaudiu tant com elles ho han fet ;)
INGREDIENTS
- 2 cuixes desossades o pits de pollastre
- 1 ceba gran
- 200 grams de formatge per a desfer
- 2 fajitas
PROCEDIMENT
- Comença pelant la ceba i tallant-la a juliana. Talla-la per la meitat i llavors fes mitges llunes primes. Un cop tallada, posa-la a coure a foc mig, remena-la de tant en tant i deixa-la tapada fins a que comenci a agafar un to marró. Llavors, treu-li la tapa i belluga la paella constantment fins a que agafi el to marró que més t'agradi.
- Mentre es cou la ceba, aprofita per tallar el pollastre a daus no gaire grans. Posa'ls-hi la sal i la pebre (també hi pots afegir orenga o llimona).
- Una vegada la ceba estigui cuita, reserva-la en un plat i utilitza la mateixa paella per a fer el pollastre. Jo us recomano que el deixeu torrar una mica, però això ja va a gust del consumidor.
- Mentre es fa el pollastre, aprofiteu per ratllar el formatge o tallar-lo a daus petits.
- Quan ja tinguem el pollastre fet, afegim-hi la ceba i baixem el foc al mínim. Espereu a que la paella es refredi una mica i tireu-hi el formatge; remeneu constantment per a que no s'enganxi.
- Ara ja només ens queda torrar les fajitas en una planxa o paella. Just quan la girem (per torrar l'altre cara) ja podem posar el farcit, la pleguem i la tornem a girar. Fem el mateix amb la segona.
I ja tenim el sopar al plat, preparat per a ser devorat! Teniu sort que el formatge crema i això us permetrà a que arribi a taula, perquè sinó no faria falta que embrutéssiu ni un plat!!
Com a recomanació:
1. Es poden amb antelació i escalfar-les al microones o a la paella.
2. Tant si són per dinar o sopar, la millor beguda és una clareta, cervesa, cidra... o un refresc!
3. Si sou dels que us agrada el picant, podeu tirar unes gotes de Tabasco o Sriratxa a la barreja del pollastre.
4. Si no teniu fajitas a casa no passa res, no és la fi del món. Ho podeu fer en forma de panini, torrada de pa de motlle o pizza. Això si, ho haure-ho de posar al forn.
Animeu-vos a provar les vostres pròpies variacions i compartiu-les. Segur que podem trobar coses molt interessants.
SALUT I FORÇA AL CANUT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada