divendres, 10 de gener del 2014

ALBERGÍNIA FARCIDA DE CUSCÚS

   Avui toca una recepta d'aquelles que és molt bona de menjar i molt fàcil de preparar. A més, la podeu fer en menys de mitja hora, així que és perfecte per quan arribes tard a casa i no vols menjar el primer que trobes per la nevera.
   La recepta és per a dues persones, però si voleu fer-ne més, és tan fàcil com multiplicar les quantitats.

INGREDIENTS:
   - 2 filets de pit de pollastre
   - 1 albergínia
   - 1/2 ceba
   - 2 c/s de cigrons bullits (de pot o aprofitats del caldo)
   - 150g cuscús
   - 150g caldo de pollastre
   - 1 c/s sofregit de tomàquet
   - Sal, pebre i suc de llimona

PROCEDIMENT:
    1. Salpebrem les les albergínies i les coem al forn, fins a que la carn estigui tova i se separi bé de la pell. També les podem fer a la paella, així aconseguim que es dauri la carn, o al microones, que en menys de 10 minuts -a una potència de 600W- les tenim llestes.
    2. Salpebrem el pollastre i el ruixem amb el suc de la llimona. El fem a la paella i el reservem en un plat.
  3. Fem la ceba a la paella o la daurem. O pots fer-la al microones, que en 1 minut -a una potència de 800W- la tindràs potxada. Si la fas al microones recorda de passar-la després per la paella i daurar-la, et quedarà més bona.
   4. Ara ja tenim tots els ingredients cuits. Talla l'albergínia petita i el pollastre a quadrats petits (1x1cm aprox.). I torna a posar-ho tot a la paella, juntament amb el tomàquet sofregit i els cigrons.
   Recapitulem, a la paella has de tenir: pollastre tallat a quadrats, ceba i albergínia tallada petita, cigrons bullits i sofregit de tomàquet.
   5. Ara, posa el caldo en una olla petita i quan estigui bullint, apaga el foc i tira-hi el cuscús. Deixa l'olla tancada amb la tapa durant uns 5 minuts.
   6. Ja només et queda ajuntar tots els ingredients, barrejar-los i corregir la sal i el pebre (a gust). Farceixes les albergínies i llest. QUE T'APROFITI !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada