dijous, 30 de juliol del 2015

RISSOTTO DE BOLETS

Per molt difícil que la gent ens digui que és fer un bolet, no els hi feu cas. Un rissotto no té gaire cosa especial, a part de molta paciència i bons ingredients. Es clar que, si l'intentem fer amb ingredients no gaire bons, la recepta no sortirà com l'esperàvem; però si la fem amb ingredients de qualitat mitja-alta, no ens farà falta ser un Cheff per aconseguir que surti bo.

Mireu, ja veure-ho què fàcil que és:

INGREDIENTS:
   - Xampinyons o barreja de bolets
   - 1 tassa d'arròs bomba
   - 2 tasses d'aigua
   - 1 tassa de caldo de verdures
   - 1 ceba gran o 1 porro
   - 1 tassa de crema de llet o llet sencera
   - 150g de permesà ratllat

PROCEDIMENT:
   1. Començarem tallant la ceba a quadradets petits (de la mida d'una ungla) i la posarem a sofregir a la cassola amb un raig d'oli.
   2. Mentre esperem a que es cogui, netegem els bolets i els tallem a terços verticals i després per la meitat.
   3. Un cop la ceba ja està gairebé cuita hi afegim els bolets i esperem a que es coguin també.
   4. Ara, tira l'arròs i daura'l una mica. Seguidament, tira l'aigui i el caldo i barreja.
   5. Barreja sovint i, en el cas que vegis que l'arròs encara està cru i l'aigua s'està acabant, tirant una mica més.
   6. Ja amb l'arròs al punt, tira la llet o la crema de llet i el formatge. Barreja fins a aconseguir la textura desitjada i ja el tindràs preparat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada