dilluns, 20 d’abril del 2015

POLLASTRE AL FORN AMB POMA

Hola de nou! Ja feia algunes setmanes que no publicava una nova recepta, però ja s'ha acabat l'espera. Per avui us porto un plat molt fàcil de preparar, econòmic i que queda molt bé de cara als convidats, tant  gust com de presentació. És pollastre al forn amb poma, ceba i pastanaga, i gratinat amb compota de poma.

INGREDIENTS:
   - 4 pits de pollastre
   - 2 pomes golden o fuji
   - 1 ceba gran
   - 2 pastanagues mitjanes i primes
   - compota de poma sense sucre

PROCEDIMENT:
   1. Tallem les pomes a quarts, i els quarts en 3 mitjes llunes. També tallem la ceba a juliana fina i la pastanaga, una vegada ja l'hem pelat, a rodanxes primes.
   2. En una safata de forn, posem la poma formant una capa. A sobre hi posem la ceba i la pastanaga. I a sobre hi posem els pits de pollastre. Salpebrem i cap al forn.
   3. Fornejar durant una mitja hora a 200º. O fins a que el pollastre ja estigui fet.
   4. Finalment, quan el pollastre ja estigui fet, li posem una mica de compota de poma per sobre i ho tornem a posar al forn, amb el programa de gratinar.

I ja ho tenim tot! A l'hora de servir intentar no desmuntar la pila, per a que es vegi més vistós. I, per acabar de fer un plat perfecte, posar una cullerada de compota de poma i una de melmelada de fruits vermells per a acompanyar. Boníssim :)


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada