dilluns, 19 d’octubre del 2015

ROSES DE POMA

Benvolguts de nou! Avui ja toca una recepta dolça, que fa dies que no en pujo cap i segur que us esteu morint de ganes de fer un altre postre, d'aquells que no repeteixes per no tenir diabetis... Són unes postres molt vistoses, bones i fàcils de fer.

Us sembla bona idea? Doncs apa, comencem.


INGREDIENTS
    - 1 massa fullada
    - 2 pomes Fuji mitjanes
    - 1/3 llimona (només el suc)
    - 3 c/s mermelada de préssec

PROCÉS
     1. Començarem tallant la poma per la meitat, de tal manera que dividim el cor de d'alt a baix. Laminem molt fina cada una de les meitats i les posem en un bol amb aigua el suc de la llimona. Ho posem 5 minuts al microones i ho reservem.
     2. Agafem la massa i l'estirem, encara més, ab el corró. Després, la tallem a tires d'uns 3 dits d'amplada.
     3. Posem la mermelada en un bol i li posem tres cullerades soperes de l'aigua calenta de les pomes. Barregem.
     4. Agafem una tira, la pintem amb la mermelada per una cara i hi posem els trossos de poma a la part superior, de tal manera que la meitat arrodonida de la "llesca" de poma sobressurti i les "llesques" quedin interposades una sobre la meitat de l'altre.
     5. Un cop hagis cobert tota la part superior de la tira amb la poma, enrotlla-la i torna-la a pintar per la part de fora. I ja, posa-la en un motlle de magdalena.
     6. Ara que ja les tens totes fetes, posa-les a coure en el forn, durant 35-40 minuts a 180ºC.

I ja les tens fetes!! Te les pots menjar així o, si ho prefereixes, espolsa'ls-hi una mica de canyella i veuràs què bones que queden.


Bon profit!



      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada