divendres, 6 de novembre del 2015

HAMBURGUESA GOURMET


I ja tornem amb una altre recepta! Aquesta vegada, ho accepto, no és una recepta molt diferent ni fora de sèrie, sinó que és una recepta amb la que petits i grans us llepareu els dits i agrada a tothom (que sigui normal, es clar) :)

Avui farem una hamburguesa gourmet!!! Amb ou, formatge, enciam i advocat! Nyaaaaaam... ja em moro de ganes de menjar-me-la nyam-nyam-nyam.

INGREDIENTS:
     - 1 hamburguesa de vedella, no gaire gran i prima
     - 1/4 advocat
     - 1 ou de guatlla
     - 1 tomàquet madur gran
     - 1 llesca de formatge Havarti
     - 1 llesca de pa de pagès
     - 1 fulla d'enciam

PROCEDIMENT:
     - Posem l'hamburguesa a fer en una paella, amb un raig d'oli. La fem sense tapar-la, perquè sinó "suarà" i quedarà com bullida. Primer, ens esperem a que estigui feta per una banda i després la girem, però millor que no l'anem girant cada dos per tres, així quedarà amb un cruixent ben bo.
A més a més, si tirem el formatge quan la girem, així li donem temps a que es desfaci bé.
      - Mentre fem l'hamburguesa, aprofitem per fer l'ou de guatlla en una altre paella. Jo us recomano fer-lo amb una miqueta d'oli, no el fregiu.
     - D'altra banda, preparem una rodanxa de tomàquet, la fulla d'enciam i unes 4 tires d'advocat ja sense la pell. També, tallem la llesca de pa per la meitat i la torrem.
     - I, una vegada tinguem l'hamburguesa feta i el formatge fos, la treiem de la paella i la posem a sobre una de les meitats de pa torrat. A sobre hi posem la fulla d'enciam, el tomàquet i, per acabar, l'ou de guatlla. Posem la "torre" al centre del plat.
      - En un costat del plat hi posem l'advocat, en un altre costat una mica de patates fregides de bossa i, en un altre, una mica de ketchup o la salsa que més us agradi.


I a menjaaaaaaaaaaar! Espero que gaudiu de l'hamburguesa tant com ho va fer la meva mare!

Bon profit :)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada