dilluns, 6 de maig del 2013

CREMA DE CARBASSA

   Hola hola!! Torno a ser aquí. Ja sé que estareu pensant: "aquesta fa temps que no ens penja cap recepta i avui, de cop i volta, ens les penja totes de cop". Doncs si, i en sóc conscient d'això. Però què voleu? Si és que fins avui no he tingut temps. I el poc que he tingut l'he dedicat a cuinar.
   Per avui he fet crema de carbassa, que m'encanta i que sóc incapaç de passar l'hivern sense ella. M'acompanya en els dies freds, aquells que passem davant la TV, tapats amb la manta i amb la llar de foc encesa.
     Bé, em deixaré ja de romanços i vaig al gra.

INGREDIENTS:
- 1 carbassa petita
 - 1 porro o ceba petita
- 2 pastanagues
- 2 patates petites o 1 de mitjana
- aigua
- oli, sal, pebre negre i nou moscada

PROCEDIMENT:
1. Pelem les verdures i les rentem bé. I després les posem a pochar en una olla amb un rajolínet d'oli. 
2. Passats uns 15 minuts, hi afegim aigua fins a cobrir i una mica més. Ho deixem bullint a foc mig fins que tota la verdura estigui ben bullida.
3. Ho triturem i ho corregim de sal. També hi afegim una mica de pebre negre i un polsim de nou moscada.
4. Ja ens ho podem menjar!! Està molt bo si ho acompanyem amb uns pica-tostes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada