Avui toca una recepta d'allò més fàcil i amb un resultat encara millor. Ahir volia fer un detall als companys d'aquests dos darrers mesos, però no tenia gaire temps. Total, que vaig pensar que les magdalenes serien una bona opció: fàcils, boníssimes i vistoses.
- 65 g farina
- 60 g farina de blat (Maizena)
- 1 sobre de llevat
- 4 ous (rovells i clares per separat)
- 80 g sucre
- 4 c/s llet
- Raspadura de llimona
PROCEDIMENT:
Comencem separant les clares i els rovells. Per una banda, barregem els rovells amb el sucre fins a que la mescla blanquegi i augmenti de volum. D'altra banda, reservem les clares en un recipient alt, on més tard les muntarem.

Ara munta les clares i afegeix-les. Ja t'és més fàcil barrejar? Però vigila com ho fas, ja que podries desmuntar-les i trencar l'esponjositat. La millor manera és amb una espàtula de baix a d'alt, fins a que quedi una mescla homogènia.
NOTA: queden molt boniques decorades amb una mica de xocolata per sobra, sobretot si fem dibuixos amb xocolata negre i blanca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada