dilluns, 21 d’abril del 2014

TARTALETA DE IOGURT

Continuem amb el Dilluns de Pasqua. En la publicació anterior us he dit que aquest any em quedava sense Mona, però no estava disposada a quedar-me sense xocolata. Pensant pensat, ahir em vaig decidir per intentar fer uns bombons de gelat i xocolata, i sembla a ser que me n'he sortit.


   Per fer aquesta recepta no tardareu tanta estona com l'anterior, però si que l'heu de preparar el dia anterior. S'ha de deixar que es congeli o que la xocolata se solidifiqui, que són mínim 4-5 hores.

INGREDIENTS:
   - Xocolata negre per desfer
   - Xocolata blanca per desfer
   - Iogurt natural ensucrat

   - Melmelada de maduixa o fruits vermells
   - Ametlla crocant

PROCEDIMENT:
   Comencem desfent les xocolates, per separat, al bany maria. El que faig jo, i que crec que és una bona opció és posar la xocolata en dues tasses o recipients verticals resistents a altes temperatures, i posar-los tots dos en una mateixa olla amb aigua bullint.
   Un cop la tinguem desfeta i molt líquida, agafem motlles de magdalenes (de la mida que volgueu) i pintem el cul i la paret amb una capa una mica. Quan la xocolata s'hagi solidificat fem una segona capa, perquè sinó se'ns trencarà de seguida.
   Quan la segona capa estigui també solidificada, posem una mica de iogurt i melmelada. Hem d'omplir fins una mica abans d'arribar a l'alçada de la paret de xocolata.
   Finalment, hi posem la capa de l'altra xocolata amb suavitat i hi tirem ametlla crocant per sobre. Si si, com si fos un gelat Magnum Almendrado.

Ja només ens queda que la xocolata solidifiqui i a menjar!! Realment és com un bombó de iogurt boníssim. I que, en el meu cas, ha substituït la Mona de Pasqua d'aquest any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada