divendres, 27 de febrer del 2015

ARRÒS 3 DELÍCIES

Hola hola! Avui toca un plat boníssim i molt fàcil de fer. Et portarà una mica de temps, però no més de dues hores. Però el temps és només un factor que, quan proveu el resultat del vostre esforç, veure-ho que no us farà res haver estat una hora i mitja davant dels fogons.

Va, no us distrec més i posem-nos a treballar. 

INGREDIENTS:
   - Arròs (quantitat que creieu necessària)
   - 1 cuixa de pollastre desossada
   - 1 ceba
   - 1 grill d'all
   - 1 grapat de pèsols congelats
   - 1/2 llauna de bat de moro
   - 1 c/c de salsa de soja
   - 2 ous

PROCEDIMENT:
   1. Per una banda, posem a bullir l'arròs, juntament amb els pèsols.
   2. D'altra banda, tallem la ceba i l'all a quadrats petits i ho posem a coure en una paella, a foc mig i amb un raig d'oli. Ho tapem i ho removem de tant en tant, vigilant que no se'ns cremi ni se'ns enganxi.
   3. Quan ja ho tinguem cuit, ho reservem en un plat i aprofitem la mateixa paella per fer el pollastre. Quan estigui fet, el reservem en el mateix plat que les verdures.
   4. Quan l'arròs ja estigui bullit, escorre'l i passa'l per la paella on has fet el pollastre i les verdures. Tira-hi un raig d'oli i barreja'l durant 3-5 minuts a foc viu.
   5. I ja acabem. Tira-hi la salsa de soja a l'arròs i torna a barrejar. I quan ja ho tinguis tot ben barrejat, barreja-hi també les verdures i el pollastre.

Ja ho tenim!! Millor si ho deixes uns 5 minuts a la paella, amb el foc apagat. D'aquesta manera aconseguiràs que els gustos es barregin millor!!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada