diumenge, 23 de febrer del 2014

TIRAMISSÚ

INGREDIENTS:
  - 1 terrina de Mascarpone
  - 2 clares d'ou
  - 3 rovells d'ou
  - 50g sucre
  - melindros
  - 1 got de cafè fred
  - 4 c/s de rom
  - cacau en pols

PROCEDIMENT:
  1. Separem els rovells de les clares. Per una banda, muntem les clares a punt de neu; d'altra banda, barregem els rovells amb el sucre fins a obtenir una barreja blanquinosa.
   2. Afegim el Mascarpone a la barreja dels rovells i barregem fins treure tots els grumolls. Afegim dues c/s de rom i tornem a barrejar.
   3. Finalment, afegim les clares, ho barregem i reservem la massa en el bol.
   4. Ja només ens queda muntar el pastís. És molt fàcil, es tracta d'anar fent capes: fem una capa de melindros sucats amb cafè (prèviament barrejat amb 2 c/s de rom) i una altra amb una mica de la crema de Mascarpone. Repetim aquests dos passos fins a que se'ns acabi la crema de Mascarpone.

Ja veieu que és molt fàcil, no??

Per cert, si veieu que us han sortit unes postres massa grans, no tingueu por en congelar-les. El gust és el mateix i us aguantarà molts dies.
      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada