diumenge, 8 de febrer del 2015

BARREJAT DE VERDURES

Hola a tots una altra vegada! Avui us presento un plat sa, colorit i molt gustós. A més a més, el pots preparar de diferents maneres, segons com a tu t'agradi o prefereixis.

Avui farem un barrejat de verdures que el podeu servir per sopar, o també per dinar afegint-li algun complement que el faci una mica més consistent. Jo us recomano que si penseu preparar el barrejat de verdures per dinar li afegiu un ou, o tonyina amb una mica de maionesa, o trossos de pollastre ben torrats... o fins i tot una mica de formatge!
Vinga va, anem a per la recepta!

INGREDIENTS:
   - 200 grams de pèsols

   - 2 pastanagues
   - 1 llauna de blat de moro

PROCEDIMENT:
   És ben fàcil, ja veure-ho que amb un sol pas ho teniu fet.
   Es tracta de posar tots els ingredients a bullir i esperar a que s'hagin cuit. Els escorreu i ja us els podeu menjar! Jo els passo per la paella i els hi tiro una mica de pebre negre, però això ja com més us agradi.

   Ah! I no dubteu en afegir-hi ingredients; hi ha milers de coses que se li poden afegir i segur que queden espectaculars!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada