dimarts, 10 de febrer del 2015

FAJITA DE POLLASTRE I FORMATGE

Hola hola! Sembla que m'estic animant a publicar receptes, i espero que així segueixi. Potser us vaig tenir durant un temps una mica abandonats, però mai és tard per recuperar el temps perdut, no diuen?

Doncs bé, avui us publico una recepta ràpida, amb ingredients que sempre tenim per casa, que no requereix una gran preparació... però sobre tot sobre tot, que enamorarà a qualsevol que es torni boig amb el formatge.

Les dues companyes amb les que visc només necessiten una cosa per ser felices: FORMATGE! Així que per fer-les felices els hi he preparat aquest magnífic sopar. Espero que vosaltres el gaudiu tant com elles ho han fet ;)


INGREDIENTS
   - 2 cuixes desossades o pits de pollastre
   - 1 ceba gran
   - 200 grams de formatge per a desfer
   - 2 fajitas

PROCEDIMENT
   - Comença pelant la ceba i tallant-la a juliana. Talla-la per la meitat i llavors fes mitges llunes primes. Un cop tallada, posa-la a coure a foc mig, remena-la de tant en tant i deixa-la tapada fins a que comenci a agafar un to marró. Llavors, treu-li la tapa i belluga la paella constantment fins a que agafi el to marró que més t'agradi.
   - Mentre es cou la ceba, aprofita per tallar el pollastre a daus no gaire grans. Posa'ls-hi la sal i la pebre (també hi pots afegir orenga o llimona).
   - Una vegada la ceba estigui cuita, reserva-la en un plat i utilitza la mateixa paella per a fer el pollastre. Jo us recomano que el deixeu torrar una mica, però això ja va a gust del consumidor.
   - Mentre es fa el pollastre, aprofiteu per ratllar el formatge o tallar-lo a daus petits.
  - Quan ja tinguem el pollastre fet, afegim-hi la ceba i baixem el foc al mínim. Espereu a que la paella es refredi una mica i tireu-hi el formatge; remeneu constantment per a que no s'enganxi.
   - Ara ja només ens queda torrar les fajitas en una planxa o paella. Just quan la girem (per torrar l'altre cara) ja podem posar el farcit, la pleguem i la tornem a girar. Fem el mateix amb la segona.

I ja tenim el sopar al plat, preparat per a ser devorat! Teniu sort que el formatge crema i això us permetrà a que arribi a taula, perquè sinó no faria falta que embrutéssiu ni un plat!!

Com a recomanació:
   1. Es poden amb antelació i escalfar-les al microones o a la paella.
   2. Tant si són per dinar o sopar, la millor beguda és una clareta, cervesa, cidra... o un refresc!
   3. Si sou dels que us agrada el picant, podeu tirar unes gotes de Tabasco o Sriratxa a la barreja del pollastre.
   4. Si no teniu fajitas a casa no passa res, no és la fi del món. Ho podeu fer en forma de panini, torrada de pa de motlle o pizza. Això si, ho haure-ho de posar al forn.

Animeu-vos a provar les vostres pròpies variacions i compartiu-les. Segur que podem trobar coses molt interessants.


SALUT I FORÇA AL CANUT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada